Pratite nas preko:
MAuro i Vanda
Printscreen: Instagram/@wanda_nara

Fudbal

Vanda progovorila o prvom iskustvu sa Ikardijem: “200 žena je prošlo kroz taj krevet, ja sam ga rasturila”

Kontroverzna argentinska manekenka Vanda Nara (37) iza sebe ima zaista burnu prošlost.

Ona i Mauro Ikardi zabili su nož u leđa njenom bivšem suprugu Maksiju Lopezu, a sada je Vanda otkrila kako je sve počelo i šta se dogodilo na početku veze.

Mauro Ikardi je uništio porodičnu idilu njegovom prijatelju Maksiju Lopezu. “Ušao je u njegovu kuću” i preoteo Maksijevu suprugu Vandu, koja je danas udata za njega.

Sportski svet je brujao o ovoj prevari. Zbog toga su Vanda i Mauro privlačili pažnju gde god se pojavila, a 37-godišnjakinja je u emisiji otkrila da je “luda” noć u krevetu sa Maurom presudna za njeno napuštanje Lopeza.

Kroz Ikardijev krevet prošlo 200 žena

Znala je da Mauro svake noći ima drugu ženu. Takođe je odlučila i ona da ga isproba i na kraju je ostala sa njim.

– Kroz taj krevet je prošlo oko 200 žena, ali je tek posle mene potpuno uništen. Ništa više od kreveta nije ostalo – ističe Vanda i dodaje da je posle sastanaka sa Maurom morala je uzimati tablete za bolove.

– Morala sam da pijem ibuprofen na svaka četiri sata jer sam sutradan imala jake bolove. Dobro se sećam jer nikada ranije nisam doživela tako nešto – ističe ona i dodaje:

– Da se ​​to nije dogodilo te noći, verovatno nam se ništa ne bi dogodilo – ističe Vanda.

Nama ostaje samo da pretpostavimo šta joj se to tako dobro dogodilo sa Maurom da je zaboravila prethodni život i porodicu…

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal