Pratite nas preko:
Vladimir Ivić nikad u Crvenu zvezdu
Foto: MN Press

Fudbal

Vlada Ivić u epizodi “Iz Rusije s ljubavlju”: Pet stvari koje su me ostavile bez daha

Odlično ide srpskom stručnjaku Vladimiru Iviću u Krasnodaru. Srbin je u intervjuu tamošnjim mediima naveo pet stvari koje su ga iznenadile u Rusiji.

Navedite pet nefudbalskih stvari koje su vas iznenadile u Rusiji…

– Prvo, veličina zemlje! Znao sam da je Rusija velika, ali posle svih naših putovanja na gostovanja… Ovo je prosto neverovatno! Mislim da još nisam video ni 20-30% zemlje – kaže Ivić, a prenose ruski mediji.

– Drugo, nikada nisam bio u zemlji gde su ulice bile tako čiste! I nije važno da li ste u Krasnodaru, Sankt Peterburgu, Moskvi, Voronježu ili Nižnjem Novgorodu. Svuda je veoma čisto! Lepo je videti ovo. To je deo kulture.

– Treće, bio sam impresioniran Krasnodarom kao klubom. Stadion, akademija, baza, tereni okolo, sva infrastruktura. Ovo me je začudilo.

– Četvrto, ruski jezik. Počeo sam da ga učim i primetio dosta sličnosti sa srpskim. Nisu isti, ali pošto smo Sloveni, nije nam teško da se razumemo, čak i ako neko govori sa greškama. Mislim da razumem više od 80% govora na ruskom.

– Peto, iznenađen sam situacijom sa saobraćajnim gužvama. Toliko automobila – to je ludo! O megagradovima poput Moskve da i ne govorim. U Krasnodaru provodite dosta vremena na putu. Svuda su velike saobraćajne gužve. Ovo nećete videti u drugim zemljama i u malim gradovima – rekao je trener Krasnodara.

Nekoliko puta su sadašnji i bivši čelnici Partizana pokušavali da nagovore bivšeg stručnjaka Makabija i igrača crno-belih da se vrati u Humsku. Svaki put je Ivić odbio poziv. Ivić je sa Makabijem bio prvak Izraela tri puta. Uzeo je i Kup i Liga kup te zemlje. U grčkoj je vodeći PAOK osvojio kup.

SOCCERBET ima u ponudi i rusku Premijer ligu. Kvote za naredni meč Krasnodara protiv Urala možete videti OVDE.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal