Pratite nas preko:

Fudbal

Voždovac doveo pojačanje iz Njukasla

Odjeknulo je još jedno pojačanje u Superligi Srbije, i to na “Krovu”. U ekipu Voždovca je stigao fudbaler Njukasla Rodrigo Vilka.

“Zmajevi” su iznenadili fudbalsku javnost u Srbiji potvrdivši da su doveli na pozajmicu igrača iz Premijer lige.

dobrodoslica500

– Dolazi nam fudbaler koji je zvanično član engleskog premijerligaša. Uspostavili smo kontakt sa Njukaslom i na bazi te saradnje Rodrigo će provesti godinu dana kod nas na pozajmici. Igra na poziciji levog krila i „desetke“ i dolazi da pojača konkurenciju u našem timu s obzirom da smo tu bili u deficitu – rekao je sportski direktor Bojan Leontijević i dodao:

– Igrač je sa reputacijom iz Premijer lige. Prošlu sezonu proveo je u peruanskoj prvoj ligi. Očekujemo da odmah pruži kvalitetan doprinos i nadamo se da će u svakom smislu biti dobro pojačanje za nas. Dugo su trajali pregovori, ali drago nam je da je naš klub prepoznao kao dobru sredinu za razvoj svoje karijere. Želimo mu dobrodošlicu i da se što pre uklopi u sistem rada Voždovca.

Vilka je 2020. stigao na “Sent Džejms Park”, ali nije uspeo da upiše debi za prvi tim “svraka” tokom prethodne tri godine.

On je prosleđivan na pozajmice u Donkaster i u Univerzitario de Deportes. Inače, je ponikao u Deportivu Munisipalu, u rodnom Peruu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal