Pratite nas preko:
Amr Varda je za 29 dana promenio 4 kluba
Amr Varda je za 29 dana promenio 4 kluba, Printscreen: Youtube/Sports Media Stock

Fudbal

Za 29 dana promenio 4 kluba: Postao je apsolutni rekorder, a svojevremeno je izbačen iz reprezentacije zbog seksualnog uznemiravanja

Često smo svedoci čudnih tranfer priča u toku letnjeg prelaznog roka, međutim, priča o Amru Vardi je zapanjila fudbalski svet.

Anonimus za širu fudbalsku javnost je u 29 dana ovog leta promenio čak 4 kluba. U obaranje nezapamćenog rekorda Varda je krenuo nakon što mu je krajem prošle sezone istekao ugovor sa Apolonom iz Limasola. Tad je potpisao za afričkog velikana Radža Kazablanku.

dobrodoslica500

Nije se dobro završilo ovo putovanje sa Kipra u Maroko, trajalo je samo 12 dana, a ugovor je raskinut. Varda je istog dana sve dogovorio sa klubom Doksa Katokopias, ali njegov povratak na Kipar zabranila je policija.

Posle velikog razočarenja, igrač se zaputio za Teheran gde potpisuje za iranski Esteglal, ali i odatle odlazi pod još nerazjašnjenim okolnostima. Navijači nagađaju da Varda nije fizički spreman da odgovori najosnovnijim zahtevima koji se od njega očekuju u ovim ligama.

Na kraju Varda je devetog septembra postao igrač egipatskog Farka i u njemu bi trebalo da započne sezonu. Ako ne dođe do još nekog filmskog obrta.

Ovaj  fudbaler je bio veliki talenat egipatskog fudbala, te se od njega očekivalo da nasledi krunu Mohameda Salaha. Iz reprezentacije je izbačen nakon prijave za seksualno uznemiravanje, vrhunac klupske karijere mu je bio u grčkom PAOK-u.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal