Pratite nas preko:
Foto: Soccer Zlatna liga

Fudbal

Završena 15. sezona Soccer Zlatne lige: GSP Beograd osvojio četvrtu titulu – nagrađeni najbolji

Dominacija GSP Beograda u Soccer Zlatnoj Ligi nastavljena je i u 15. sezoni ovog popularnog futsal takmičenja. Četa Nenada Nešića osvojila je četvrtu titulu i to zaredom!

U spektakularnom finalu odigranom u Sportskom centru Rakovica gledali smo dve ubedljivo najbolje ekipe u ligi, pomenuti GSP Beograd i Divis nekretnine Gevekom. Kao i prethodna dva njihova duela ove sezone, i treći je u regularnom toku završen nerešeno – 3:3 (1:0). Sve tri gola za šampiona postigao je Ivan Jovanović, dok su Kokotović, Bosnić i Mitić pogađali za ekipu Divis nekretnine Gevekom.

Foto: Soccer Zlatna liga

Sa penala su, baš kao i Soccer Zlatnom Kupu, srećniji i uspešniji bili momci iz ekipe GSP Beograd. Pogodili su jedan više i zlatne medalje su ponovo zasijale na njihovim grudima, a na veliki prelazni pehar zalepljena je četvrta pločica sa njihovim imenom.

Foto: Soccer Zlatna liga

Za najboljeg igrača takmičenja izabran je velemajstor iz GSP Beograda, Boško Bole Janjić, njegov trener Miloš Ugrinić je najbolji u sezoni, dok je Žarko Sokić iz Divis nekretnina Gevekom prvi među golmanima. Sa 36 golova najbolji strelac je Srđan Petković, udarna igla tima Futsal News Serbia kod Pobratima. Fair-play ekipa je SBT.

Foto: Soccer Zlatna liga

Pre samog finalnog meča odigrane su još dve utakmice. Prvo je u bici za petu poziciju Partizan bio bolji od Časopisa Borba-Soccer (7:4), a onda je posle 0:4 i velikog preokreta, SS Gradska čistoća dobila SO JKP BVK u meču za pehar i bronzane medalje za 3. mesto – 6:5.

Foto: Soccer Zlatna liga

Konačan plasman:

1. GSP Beograd
2. Divis nekretnine Gevekom
3. SS Gradska čistoća
4. SO JKP BVK
5. FK Partizan
6. Časopis Borba-Soccer
7. Futsal News Serbia kod Pobratima
8. RTV Pančevo-Dunav TV
9. Pink
10. Parking servis Beograd
11. Delhaize Serbia
12. Sportal
13. Soccer
14. SBT

Održavanje takmičenja kao i prethodnih sezona pomogli su generalni sponzor Soccer kladionice (soccerbet.rs), generalni pokrovitelj Sportski savez Srbije, zlatni sponzor Lav pivo i sponzor osveženja Gala voda.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal