Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Lalo R. Villar)

Fudbal

Zbog velikih problema Barsa prodaje najbolje što ima: Kataloncima se smeši saudijski novac?

Od ranije je svima poznato da će Ćavi na kraju sezone napustiti klupu Barselone, te da će ova ekipa u novu sezonu ući sa novim šefom stručnog štaba.

Postoji mogućnost i da ekipa Barselone u narednoj sezoni izgleda dosta drugačije nego što je to sada slučaj. Sasvim je sigurno da će novi trener imati neke želje kada je reč o novim igračima.

Osim toga pitanje je i da li će otpisati nekog od fudbalera koji su već tu, ali naravno i da neki igrači na koje bi eventualno računao mogu da prihvate ponude drugih timova.

Jedan od igrača za kojih se očekuje da bi mogao da napusti Barselonu na kraju sezone je golman Mark-Andre ter Štegen. Kako prenose španski mediji on je dobio “izdašnu” ponudu iz Saudijske Arabije.

Još uvijek mediji iz ove zemlje nisu otkrili više detalja o navodnoj ponudi koja je stigla na njegovu adresu, ali “Relevo” tvrdi da se radi o Al Itihadu.

Ramon Plans, čovek koji trenutno radi u Itihadu, a vezan je za Barselonu trebao bi da bude ključ ovog transfera jer nagovara Ter Štegena da prihvati ponudu koja je stigla.

Ter Štegena ugovor za Barselonu veže sve do 2028. godine i praktično je ove sezone postao kapiten tima jer prvi kapiten Sergi Roberto skoro da i ne igra.

Jasno je da golman ima važnu ulogu za katalonce, ali obzirom da se Barsa nalaze u problemima sa finansijama navodno bi uprava ovog kluba mogla prihvatiti ponudu za svog golmana.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal