Pratite nas preko:
Najkraći Lalatovićev ostanak
Nenad Lalatović; Foto: MN Press

Fudbal

Železničar, opet, menja trenera: Neko od četiri ozbiljna stručnjaka će u Pančevo

Član Superlige Srbije Železničar iz Pančeva ponovo menja trenera u svojoj debitantskoj sezoni u elitnom rangu srpskog fudbala. Nenad Mijailović je bio treći trener ove sezone, pošto ju je započeo Aleksandar Linta, a onda je u samo četiri kola na klupi bio Predrag Rogan.

Ipak, nakon poraza od Javora iz Ivanjice na domaćem terenu, četvrti stručnjak će preuzeti pančevačku “dizelku”. I, po svemu sudeći, biće to ozbiljno fudbalsko ime.

Slotomanija

Kako je objavio regionalni informativni portal “ePančevo”, u igri za klupu plavo-belih su Slavoljub Đorđević, Nenad Lalatović, Marko Savić i Siniša Dobrašinović. U pitanju su poznata superligaška imena koji su, ili bez kluba, ili bi u narednim danima mogli da napuste trenutne pozicije.

Poput Nenada Lalatovića, koji je prethodnog vikenda najavio da će podneti ostavku u Spartaku iz Subotice, jer nije zadovoljan disciplinom svojih igrača. Marko Savić je jedan od najperspektivnijih trenera u srpskom fudbalu, Slavoljub Đorđević je i bivši selektor mlađih kategorija, a prvi favorit je, navodno, Siniša Dobrašinović.

Bivši je trener Arisa iz Soluna, potom je bio u stručnom štabu reprezentacije Kipra, a potom samostalno vodio FC Ermis i FC Al Wahda.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal