Pratite nas preko:
Zlatko Dalić
Foto: Beta/AP/Nick Potts

Fudbal

Zlatko Dalić napušta Hrvatsku posle Evropskog prvenstva?

Zlatko Dalić je poslednjih godina postigao sjajne rezultate sa reprezentacijom Hrvatske, a izvesno je da će nešto slično pokušati i na Evropskom prvenstvu koje se igra ove godine.

Kao grom iz vedra neba se pojavila vest da će upravo Dalić da napusti kormilo posle turnira u Nemačkoj ovog juna i jula.

Navodno je dobio ponudu koju nije mogao da odbije i koja bi ga finansijski više nego zadovoljila.

Reč je o ponudi lidera katarskog šampionata Al Sada.

Kako prenose mediji iz ove zemlje, čelnici tog kluba su “zaljubljeni” u Dalića i njegovu fudbalsku filozofiju i žele da im on posle Evropskog prvenstva postane novi selektor.

– Iz naših izvora saznajemo da je Zlatko Dalić prvi kandidat za novog trenera Al Sada sledeće sezone. Dalić ima veliko iskustvo na ovim prostorima, a nedavno je odradio sjajan posao sa reprezentacijom Hrvatske. On će voditi Hrvatsku i na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj – tvrde mediji iz Katara.

Tim iz Katara svakako ima dovoljno veliki budžet da zadovolji sve što Dalić može da zamisli, a očekuje se da će ponuda biti prihvaćena.

Još se čeka odluka aktuelnog selektora Hrvatske, a kaže se da će glavnu ulogu imati projekat koji će Al Sad staviti pred Dalića.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal