Pratite nas preko:
Las Vegas Raiders defensive tackle Jerry Tillery, center, is confronted by Los Angeles Chargers player after Tillery hit Chargers quarterback Justin Herbert late as Herbert ran out of bounds during the first half of an NFL football game Sunday, Oct. 1, 2023, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Ryan Sun)
Meč između Čardžersa i Rejdersa može da dobije status najskandaloznijeg sportskog događaja godine, Foto: Beta/AP Photo/Ryan Sun

Još sportova

Najskandaloznija utakmica godine: Navijač “šmrče” drogu, a devojke se nabadaju pesnicama na tribinama

Meč 4. nedelje NFL sezone između Los Anđeles Čardžersa i Las Vegas Rejdersa daleko je bio zanimljiviji zbog dešavanja na tribinama nego na terenu.

Čardžersi su već u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika kad su poveli 21:7 i rutinski potom priveli susret kraju 24:17.

Međutim, ono što je izazvalo zgražavanje javnosti je ponašanje navijača na tribinama.

Možemo čak reći da je posle snimaka koji su se pojavili sa tribina, dan nakon meča, ovo verovatno najskandaloznija utakmica ove godine. I moraće policija da se pozabavi svi dešavanjima.

Šok i nevericu je izazvao snimak jednog navijača Rejdersa koji je sedeći na tribini, bez ikakvog skrivanja, “šmrkao” drogu. Neko ko je sedeo pored njega ga je snimio kako sa ključem uzima beli prah iz kesice i ušmrkuje ga.

Ali to nije bilo sve, jer je na jednoj tribini došlo do žestoke tuče. A da stvar bude još gora, u tuči su učestvovale devojke. Pljuštali su šamari i sevale su pesnice između njih, dok su prisutni muškarci nevoljno pokušavali da ih razdvoje.

Interesantno je da su obe navijačice ekipe iz Las Vegasa, a ko zna šta je bio razlog za tuču.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova