Pratite nas preko:
Navijač Bafala se zapalio kad je pao na sto u plamenu, Printscreen: Twitter/FOX

Još sportova

Navijači glumili kečere pa se jedan zapalio: Gorela mu zadnjica, valjao se po snegu da ugasi plamen

Svedoci smo svakakvih ludosti koje prave navijači, pogotovo kada unesu u sebe velike količine alkohola. I nije bitno o kom sportu je reč. Najnoviju “glupost” koja je mogla jednog mladića skupo da košta videli smo pred meč NFL plej-ofa između Bafala i Kanzasa.

Bilsi dočekuju na svom terenu aktuelne šampione u četvrtfinalu plej-ofa, a njihovi navijači su krenuli nekoliko sati pre meča da se ludo zabavljaju.

S obzirom da je Bafalo okovan snegom, to je dalo dosta prostora i za kreaciju u “ludostima”. Tako je nekima palo na pamet da imitiraju kečere.

Kao što se to viđa u američkom rvanju, oni su polili benzin ili plin po stolu i potom zapalili, a onda su dvojica navijača Bilsa glumili potez iz ringa.

Oni su se popeli na zadnji deo pikapa, jedan je podigao drugog i bacio ga na sto u plamenu. Ne baš promišljeno kako bi trebalo, jer bez obzira što je ispod stola sneg koji je ublažio pad i sprečio neku povredu, ipak je tu bila vatra.

Plamen je zahvatio pantalone bačenom navijaču i nastala je panika, jer nije mogao da se ugasi čak i valjanjem u snegu. Priskočili su ostali okupljeni i nekako uspeli da ugase.

KVOTE: 1,67 BAFALO – KANZAS SITI 2,22

Cup tree provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova