Pratite nas preko:
CORRECTS TO BRITTANY MAHOMES NOT BLAKE LIVELY - Taylor Swift, left, and Brittany Mahomes, center, watch play between the New York Jets and the Kansas City Chiefs during the second quarter of an NFL football game, Sunday, Oct. 1, 2023, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Frank Franklin II)
Tejlor Svift i Britani Mahoms, Foto: Beta/AP Photo/Frank Franklin II

NFL

“Svifti manija”: Svi gledaju u Tejlor, a niko fantastičan meč Džetsa i Čifsa, režiser 17 puta pokazivao pevačicu tokom prenosa

Svifti manija” trese NFL! Sve od kada se saznalo da je atraktivna pevačica u vezi sa tajt-endom Kanzasa, Trevisom Kelsom, daleko važnije od utakmica i rezultata Čifsa, jeste pojavljivanje Tejlor Svift na tribinama.

Čini se da je tako bilo i ovog puta na stadionu “Metlajf” u Njujorku, gde su aktuelni šampioni gostovali Džetsima. I uspeli su da pobede u meču koji je bio vrlo uzbudljiv, ali izgleda džaba. I one koji su bili na tribinama, i one pored malih ekrana i medije, više interesuje Tejlor Svift u loži.

dobrodoslica500

Tako je bilo i ovog puta, jer je plavokosa kantautorka bodrila svog dečka sa tribina, u društvu glumice Sofi Tarner (Sansa Stark iz “Igre prestola” prim.aut.). “Statističari” su izračunali da je tokom prenosa meča čak 17 puta pevačica bila u kadru.

Taylor Swift reacts as she leaves Met Life Stadium after watching an NFL football game between the New York Jets and the Kansas City Chiefs, Monday, Oct. 2, 2023, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Adam Hunger)
Foto: Beta/AP Photo/Adam Hunger

Od gotovog zamalo veresija

A što se tiče dešavanja na terenu, ekipa Tejlorinog dečka je ostvarila pobedu 23:20, ali malo je falilo da od gotovog napravi veresiju.

Posle prve četvrtine je delovalo da “poglavice” idu ka sigurnoj i ubedljivoj pobedi, jer su vodile 17:0. Pogotovo kad se zna da su Džetsi bez Erona Rodžersa, jednog od najboljih kvoterbekova u istoriji.

Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes (15) is tripped up by New York Jets linebacker Bryce Huff (47) as he throws during the second quarter of an NFL football game, Sunday, Oct. 1, 2023, in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Adam Hunger)
Foto: Beta/AP Photo/Adam Hunger

Njegova prinudna zamena Zek Vilson je odigrao svoju najbolju utakmicu u NFL karijeri. Uspešnim dodavanjima je vodio svoj tim mic po mic. Tako smo na 4:20 do kraja treće četvrtine imali izjednačenja 20:20.

Mahoms je, pak, uspeo sa nekoliko kompletiranih pasova da približi dovoljno svoju ekipu “end zoni” i omogući Batkeru da fild golom donese pobedu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

NFL