Pratite nas preko:

NFL

Tragedija na utakmici: Navijač preminuo posle tuče na tribinama

Navijač NFL tima Nju Ingland Pejtriotsa, Dejl Muni (53), preminuo je tokom utakmice sa Majami Dolfinsima posle tuče dve grupe navijača.

Tokom NFL meča dveju franšiza došlo je do opšte tuče kada su navijači čuvenih “Patriota” prešli u sektor gde su bili smešteni simpatizeri Dolfinsa. Muni je bio predvodnik grupe, a pao je i ostao nepomično na podu posle dva udarca u predelu glave koje mu je zadao jedan od navijača Majamija.

dobrodoslica500

Svedok navodi da udarci nisu izgledali fatalno, međutim Muni je ostao da leži. Nastao je opšti kolaps i panika na tribinama, a hitna pomoć je ubrzo došla i konstatovala smrt.

 Muni je otišao do sektora 311 i učestvovao je u konfliktu sa navijačem Dolfinsa. Ostali su pokušali da ih razdvoje, a delovalo je da je još neko u tome učestvovao. Muškarac u dresu Majamija ga je dvaput udario u predelu glave. Bilo je neprijatno, ali nije delovalo smrtonosno. Potom je samo ostao da leži – rekao je očevidac Džoi Kilmartin.

Uzrok smrti biće poznat posle autopsije, a policija je pokrenula istragu. Dolfinsi su slavili na toj utakmici rezultatom 24:17 i sezonu su započeli sa dva trijumfa, dok Pejtriotsi posle poraza imaju skor 0-2.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

NFL