Pratite nas preko:
Tajren Ovens; Foto: Twitter/SleeperNFL

Još sportova

Velika nada američkog sporta: “Planete ne postoje, Zemlja je ravna ploča!” – nastavljena teorija zavere Šeka i Kajrija

Tajrel Ovens je velika nada NFL-a i projektovano budući superstar američkog sporta. Dok gradi svoju karijeru na terenu, odlučio je i da izgradi imidž teoretičara zavere.

Naime, defanzivni bek Teksas Teha je u četvrtak na NFL “kombajnu” otvorio “Pandorinu kutiju” pitanja da li je Zemlja ravna ili okrugla. Kada je upitan šta je to u šta ne veruje u životu, imao je spreman odgovor.

– Ne verujem u svemir. Znaš, ja sam religiozan i mislim da smo sada na svom. Ne verujem da ima drugih planeta i tako tih stvari. Ne znam… – rekao je Ovens.

Zatim je nastavio.

– Verovao sam nekada u heliocentrični sistem. Da se krećemo oko sunca, ali sam onda video dokaze da je Zemlja ravna. Bio sam u fazonu, ovo je interesantno. Dostavili su neke valjane dokaze u prilog tome. Ne znam, moglo bi biti stvarno. A moglo bi i biti bezveze. Ne znam – poručio je Tajrel Ovens.

Inače, Tajrel Ovens je favorit za visok plasman na NFL draftu i jedan od igrača koji bi mogli biti najbrži u čuvenom sprintu na 40 metara.

Šek i Kajri prvi stavili znak pitanja

Mnogi su se odmah prisetili reči koje su svojevremeno govorili Šakil O’Nil i Kajri Irving. Bivši i sadašnji NBA košarkaši pričali su da

– Leteo sam od Amerike do Australije. Trajalo je 20 sati. Ni u jednom momentu nisam leteo ka gore. Išao sam samo pravo. I nisam bio naopačke okrenut.

On je izrazio i sumnju da se Zemlja okreće.

– Ja živim u kući na jezeru već 30 godina. I nikada se moje jezero nije zarotiralo levo ili desno. Ali, nije stvar da li je neko u pravu ili nije. To su, na kraju, samo teorije.

Kajri Irving je bio još oštriji u svojim teorijama, ali se na kraju izvinjavao zbog toga. Ni on nije imao prave dokaze da sve ovo i dokaže.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova