Pratite nas preko:
Supruga Rijada Mareza; Printscreen: Instagram/taylorwardx

Fudbal

Ima 35 miliona godišnje, ali žena mu je nezadovoljna: “U jednom trenutku biće ti muka od mene”

Doskorašnji fudbaler Mančester sitija Rijad Marez prešao je na leto 2023. godine u saudijski Al Ahli i to posle pune decenije provedene u Premijer ligi. Ovaj prelazak na drugi kontinent njegova supruga nije najbolje prihvatila.

Alžirac je postao jedan od najplaćenijih fudbalera sveta sa godišnjom platom od 35 miliona evra, ali njegova žena Tejlor Vard nije promeu doživela kao uspeh.

dobrodoslica500

Marez i Tejlor postali su deo novog dokumentarca koji dublje prodire u privatne živote fudbalera i njihovih partnera.

“U jednom trenutku biće ti muka mene”

Dokumentarac pod nazivom “Married to the Game” premijerno je emitovan krajem februara, a u delu koji je objavljen na društvenim mrežama prikazan je razgovor ljubavnog para.

– Ako stvarno razmišljaš o transferu, to je veći šok za mene nego za tebe. Ja odlazim od kuće, Mančester je moj dom. Ti ćeš doći u Saudijsku Arabiju i odmah ćeš na treningu imati 30 novih prijatelja, a ja sama sedim kod kuće – rekla je Tejlor našta joj je Marez odgovorio:

– Da, možeš da ideš u Englesku kad god poželiš. Što se tiče prijatelja nećeš biti sama, ja sam tvoj prijatelj – dodao je on, našta mu je partnerka uzvratila:

– Bićeš moj jedini prijatelj i u jednom trenutku će ti biti muka od mene, šta tad… Znaš šta je ludo? Mislila sam da ćeš ti biti tužan, a ja da ću te tešiti i boriti se da prevaziđeš muke – rekla je 26-godišnjakinja.

Rijad je prethodno bio u braku i da Ritom Džohal (29), sa kojom ima i dve ćerke. Razišli su se početkom 2020. Fudbaler je u Mančesteru proveo pet sezona, te osvojio apsolutno sve trofeje sa ovim timom uključujući i istorijsku prvu titulu Lige šampiona.

Na Etihad je stigao iz Lestera, sa kojima je 2016. osvojio i senzacionalnu titulu Premijer lige.

@wasofficiel_ #TaylorWard la compagne de #RiyadMahrez ressentait de l’appréhension à l’idée de déménager en #ArabieSaoudite. #relation #homme #femme #amour❤️ #footballeur ♬ son original – was

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal