Pratite nas preko:
Foto: Beta (AP Photo/Alessandra Tarantino)

Fudbal

Interu je muka od Aćerbijevih ispada: Sprema li mu se otkaz?

Digla se velika prašina oko slučaja Aćerbi. Defanzivac Italije bio je i na saslušanju povodom incidenta sa Žuanom Žesusom. Incidenta koji bi mogao da ga košta mesta u Interu.

Aćerbi je optužen da je uvredio Žesusa na rasnoj osnovi, i on sam morao je da daje iskaz u Fudbalskom savezu Italije. Prethodno je odstranjen iz reprezentacije i sve nekako izgleda kao da je označen kao krivac i da je samo potrebno da se to ozvaniči.

Podsećamo nije ovo samo jedan incident koji je Aćerbi napravio u samo nekoliko meseci. Pre rasističke uvrede Brazilcu, Aćerbi je navijačima ome pokazao srednji prst.

A ako se ozvaniči takva presuda, ne samo što se suočava sa 10 utakmica suspenzije, već i sa otkazom u klubu. Bar kako prenosi “La Gazzetta dello Sport“ Inter će raskinuti ugovor sa iskusnim defanzivcem ukoliko bude okrivljen za rasizam.

Aćerbiju inače ugovor ističe u junu 2025. A navodno rasplet oko iskusnog defanzivca u niskom startu čeka Bajern.

“Živim dan za danom”

Ma koliko to bilo čudno, bolest mu je pomogla da prevaziđe lične probleme, za koje misli da su ga vodili pravo u smrt.

– Prestao sam da razmišljam o velikim stvarima, fokusirao sam se na osnovne potrebe i počeo da živim dan za danom. Međutim, tek sada imam i planove. Želim da igram do 38. godine, a zatim da postanem trener – dodao je Frančesko.

Dobar utisak pokvario je rasističkim incidentom sa Brazilcem i ko zna kako će se to odraziti na dalju karijeru koja je definitivno umrljana ovom glupošću.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal