Pratite nas preko:
Luka Dončić
Foto: Beta/Chris Young/The Canadian Press via AP

Fantasy

NBA daily fantazi: Dončić obavezan i u rosteru i kao kapiten i ako je ubedljivo najskuplja opcija

Centralni dan vikenda i osamnaeste nedelje u NBA ligi nam donosi novih pet mečeva.

Svi mečevi dana su zaokruženi u dnevni fantazi izazov na “Soccerbet” aplikaciji ili platformi. Prvi specijal dana je rani izazov evropskih termina mečeva između Bruklina i Atlante, kao i Majamija i Jute.

Drugi izazov dana je zaseban meč između Dalasa i Filadelfije. Danas pravimo naše timove za oba specijala.

Šest igrača za prvi specijal

U prvom ranom specijalu dana odlučili smo se za sledeća šest igrača.

Dežonte Marej kao jača opcija izazova sa razlogom jer posle povrede Treja Janga bivši plej San Antonija je preuzeo dirigentsku palicu u rosteru Hoksa. I ofanzivno je najpotentniji, a i kao organizator dosta je lopte svakako u njegovim rukama.

Bogdan Bogdanović i ako je imao slabiji poslednji meč, nekako najviše benefita ima iz povrede Janga i on mora biti u našem rosteru. Svakako je jedan od kandidata za najboljeg šestog igrača. Zatim dve niske cene iz Bruklina, a u pitanju su reprezentativci Sjedinjenih Američkih Država Kamerun Džonson i Nemačke Denis Šruder.

Sigurna dva izostanka večeras u Bruklinu Bena Simonsa i Kema Tomasa daju ogroman boost izabranim reprezentativcima za večeras sa odličnim cenama. Bam Adebajo je druga najskuplja opcija rostera i ako Kesler iz Jute ima dosta blokada ne može da odgovori jednom od najboljih centara lige. Roster zatvara Džordan Klarkson jer ako negde Juta može da napadne to je baš preko mobilnog i brzog Klarksona koji je svakako rasni strelac.

Zaseban izazov i Luka kao kapiten

U zasebnom izazovu je pravilo da kapiten ima 1.5 puta veću cenu, ali i skor mu se tako računa. Dok je kod vicekapitena taj odnos 1.2 miliona. Razume se da je Dončić obavezan i u rosteru i kao kapiten i kao je ubedljivo najskuplja opcija.

Tobias Harris je vicekapiten posle sinoćnje sjajne partije od 6 fantazi poena. Badi Hild i Keli Ubre zatvaraju roster Filadelfije kao krila koja bi trebalo da prave razliku gledajući matchup-ove i cene.

Sa druge strane roster zatvaraju dva centra Dalasa, Daniel Gaford i sjajni ruki Derek Lajvli, jer Dalas treba da ima pobrđu prednost pod košem posle povrede Embida.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy