Pratite nas preko:
Nikola Jović
Foto: Beta/AP Photo/Marta Lavandier

Fantasy

NBA play-in fantasy: Došli smo do eliminacionih mečeva, više nema popravnog

Od večerašnjih mečeva u NBA pa na dalje nema popravnog. Došli smo do eliminacionih mečeva za popunu osmog mesta i na Istoku i na Zapadu.

Oba meča kao izazov dana možete naći u fantazi delu igara na SoccerBet portalu ili aplikaciji, dok je zaseban izazo dana meč između Nju Orleansa i Sakramenta. Ovo je naš izbor za fantazi tim dana.

Najskuplje dve opcije dana su nam stub fantazi rostera i obojica imaju cenu od 14 miliona.

Prva opcija je Demar DeRozan iz Čikaga

Igrač sa najviše odigranih minuta u regolarnom delu sezone i borac u svakom meču u sezoni po svemu zaslužuje najveću cenu u danasnjem izazovu. Pored toga što je prva opcija svog tima, forma je u ogromnom usponu i iznosi 49.65 fantazi poena što je za čak devet fantazi poena više od proseka sezone.

Posao će biti dodatno olakšan činjenicom da je Džimi Batler po najavama novinara koji prvi sve dozna Adrijana Vojnarovskog out sa terena bar dve do tri nedjelje. Znamo kakav je ratnik Batler i ofanzivno u direktnom duelu Demar dobija prilično prostora.

Drugi stub je Domantas Sabonis iz Sakramenta

Lider sezone u raznim kategorijama. Forma je po brojevima u padu, a istorija sustreta u ovoj sezoni je raznolika. Fantazi brojevi se kreću od 31 do 63, ali ovaj meč je malo drugačiji od regularnog dela sezone.

Kako smo već pisali, ovo je i direktan duel sa reprezentativnim kolegom Jonasom Valančijunasom što pojačava dodatno utisak vaznosti odabira.

Domantas Sabonis; Foto: Beta/AP/LM Otero

Forma je upitna, ali…

Iz istog duela, ali suparničke ekipe birali smo Brendona Ingrama sa cenom od 10.6 miliona što je gotovo na proseku po igraču u danu. Forma je upitna jer se skoro vratio na parket posle dve nedelje pauze.

Minuti su bili limitirani u dva povratnička meča protiv Lejkersa, ali večeras očekujemo da se sa minutima ide preko 30, a takve su neke i najave iz dobro informisanih krugova bliskih franšizi.

Slede dva izbora Majamija

Prvi je Teri Rozir sa cenom od 9.8 miliona i pored Bema Adebaja on će na ovom meču biti udarna snaga Majamija zbog kako smo već rekli izostanka Džimija Batlera. Znamo kako trener Spolstra sprema svoje iskusne igrače za eliminacione mečeve, pa je tako ovo potencijalno odličan odnos cene i doprinosa.

Drugi igrač našeg fantazi rostera iz Majamija je naš reprezentativac Nikola Jović. On je najjeftinija opcija sa cenom od 6.6 miliona i formom od 22.60 fantazi poena. Gotovo smo sigurni da će fantazi brojevi ići dosta iznad proseka jer je Jović postao starter i pre povrede Batlera, a minuti će zbog te okolnosti sigirno biti u porastu.

Nikola Jović
Foto: Beta/AP Photo/Mike Stewart

Sklapamo slagalicu

Poslednja slagalica rostera je Džavonte Grin iz Čikaga sa cenom od 7.9 miliona.

Forma je odlična, a uticaj na igru prejak na obe strane parketa pre svega zbog energije i sigurnosti koju uliva, ali i iskustva koje nose njegove godine.

Foto: Printscreen/SoccerBet

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy