Pratite nas preko:
NBA Niksi
Foto: Beta (AP Photo/Seth Wenig)

Fantasy

NBA playoff fantasy: Veličanstvenih četiri iz Njujorka i tim bez Embida

Produžile su se neke serije u NBA plej-ofu koje su bile pred završetkom. Upravo takva dva meča su večeras na programu u najuzbudljivijoj sportskoj ligi na svetu.

Mečeve između Indijane i Milvokija, te Filadelfije i Njujorka, kao fantazi celinu, možete pronaći na SoccerBet portalu ili aplikaciji u delu za fantazi igre.

Slotomanija

Ovaj drugi je naš izbor za zasebni specijal dana i upravo za njega zbog njegove zanimljivosri i neizvesnosti i biramo fantazi roster dana.

Ovako izgleda naš fantazi odabir za večeras

Prosek po igraču u današnjem specijalu je 11.8 miliona po igraču. U praksi to znači da za šest igrača imata budžet od 71 milion u koje trebate da uklopite kapitena i vicekapitena koji koštaju 1.5 i 1.2 puta više od prvobitno navedene cene, ali isto toliko puta i više donose poena.

Ova serija traje i dalje samo ludom srećom koja i neverovatnim spletom okolnosti u poslenjih pola minuta u prethodnog meča u kojem su Niksi ispustili šest poena prednosti.

Generalno mnogo bolje igraju seriju, kompaktniji su, znaju šta rade i svako ispunjava svoju ulogu. Sa druge strane Embid je dosta loš sa prosentima i velikim brojem izgubljenih lopti, pa ćemo ga i večeras preskočiti jer smatramo da doprinos nije u skladu sa cenom.

SOCCERKVOTE: (1.73) FILADELFIJA (2.45) NJUJORK

Četvorica veličanstvenih iz Njujorka

Kapiten je jasno Dželen Branson (15.6M) koji igra ovu seriju sa formom od 55.20 fantazi poena. Deluje nezaustavljivo i ako Fila ima da ponudi dobre denfazivce na svim pozicijama.

Džoš Hart (12.3M) je vice kapiten koji ima  za čak 13.5 fantazi foena boru formu od proseka sezone i ona sada iznosi 42.80. Sve je jasno kada vam kažemo podatak da je prethodni meč bio nanparketu neverovatnih 53 minuta ili u prevodu nije ni sekundu izlazio iz igre u regularnom delu i produžetku.

O Dži Enonobi (7.4M)  je imao samo dva minuta manje nanparketu u pomenutom meču, dakle 51 i on je suvo blago za cenu na koju je procenjen.

Poslednji iz redova Niksa u fantazi rosteru je Majls MekBrajd (5.7M). Dosta bitna uloga u skraćenom rosteru i cena koja je odlična za njegov prosek od 22.70 u ovoj seriji.

Ajzea Haterstajn, košarkaš Njujork Niksa
Foto: Beta/AP

Iz File dvojica fantastičnih

Iz File imamo naravno junaka prošlog meča i vodećeg igrača File u playoffu Tajrisa Meksija (13.2M). Iskreno smo iznenađeni niskom cenom za formu koju trenutno ima a koja iznosi 52.90. I ne radi se samo o suvoj statistici, već i sam značaj na parketu jer je barwm u ovoj seriju preuzeo ulogu lidera od Embida.

Poslednji odabrmir je najjeftinija opcija, a u pitanju je Nikolas Batum (5.4M). Francuz je igrač ulogez sa ne jakim brojevima, ali znamo da može vrlo lako da ima fantastičan ofanzivni skor, pa smatramo da je upravo on najbolja jeftina opcija danas.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fantasy