Pratite nas preko:
denis kukucka
Denis Kukučka (Foto: Printscreen/Youtube/FutbolnetTV)

Fudbal

Priča nedelje: Golman sa cigarom protiv Srbina i rođenog sina završio karijeru, jedva je zadržao suze (FOTO)

Utakmica slovačkog Kupa između Častkovca i Trenčina našeg trenera Ilije Stolice donela je divan trenutak. Golman domaćih Denis Kukučka (45) odigrao je poslednje minute u karijeri. On je počeo utakmicu, ali ga je u 12. minutu trener Roman Hodal zamenio.

Sedam stotina gledalaca mu je aplaudiralo dok je odlazio sa terena.

dobrodoslica500

Ono što je posebno zabavno u celoj ovoj priči, zbog čega vam sve i pišemo, jeste da je došao da zagrli i protivničkog golmana, a to je nešto što je malo ko očekivao. Malo ko ko nije upoznat sa slovačkim fudbalom.

Zašto to kažemo? Zato što je njegov sin Mihal Kukučka branio za ekipu Ilije Stolice.

– Nisam mogao da zamislim bolji kraj. Bio je to najlepši trenutak u mojoj karijeri. Naježio sam se. Suze su mi krenule. Imao sam problem da ne zaplačem – emotivno je rekao za Sportnet 45-godišnji golman.

– Trener i predsednik su sa mnom razgovarali da ću istrčati poslednjih deset minuta. I reći ću zbogom. Na kraju smo, međutim, odlučili drugačije. I bilo je ispravno – dodao je on povlačeći još jedan dim svoje cigarete.

Ušao je na teren sa kapitenskom trakom. Emocije su ga “kidale” od početka.

– Nikada nisam igrao protiv vrhunske ekipe. A sada je i moj sin stao protiv mene. Ja sam stvarno uživao. Ne znam ni šta drugo da kažem – oduševljeno je rekao Kukučka stariji.

Inače, Kukučka je posle te utakmice uslikan odmah sa cigaretom u ustima, pa je i jasno zbog čega je njegov sin već sa 21 godinom napravio veću karijeru od njega.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Fudbal