Pratite nas preko:
Čaba Silađi

Još sportova

Silađi nasmejao internet: Tegovi, pa diklofen (FOTO)

Bivši srpski plivač, Čaba Silađi, uporedio je kako izgleda dan nakon jakog treninga i nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža.

Na prvoj slici se vidi trostruki nacionalni rekorder kako diže iz čučnja tegove ogromne kilaže. Podsećamo da je 33-godišnjak rodom iz Sente okončao karijeru u martu 2023. godine. Međutim, sveži “penzioner” Silađi ne prestaje sa treninzima i vidi se da je izuzetno spreman i nakon završetka karijere.

dobrodoslica500

Dok na drugoj slici su slikani lekovi, konkretno ”Midokalm” i “Diklofenak duo”. Sportisti ove lekove obično koriste kada se ukoče radi opuštanja mišića i bržeg oporavka. Pa verujemo da je to slučaj i sa Čabom.

Čaba Silađi je debitovao 2007. u Debrecinu, dok je godinu dana kasnije na juniorskom Svetskom prvenstvu u Montereju osvojio srebrnu medalju na 50 metara prsno, odnosno bronzu na duplo dužoj deonici. U ove dve discipline Silađi drži i nacionalni rekord.

Takođe, učestvovao je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008, dok je do polufinala u 50 metara prsno stizao na SP u Rimu i EP u Budimpešti.

Silađi je 2021. upisao doktorske studije na Poljoprivrednom fakultetu u Beogradu. Ranije je do 2018. godine završio osnovne i master studije na Tehnološkom fakultetu u Novom Sadu

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova