Pratite nas preko:
Marija Šarapova piklbol
Foto: Screenshot/YT/CW Moss

Ostalo

Vraća se Marija Šarapova: Najlepša Ruskinja uzima ponovo reket sa Agasijem i Štefi Graf

Sportski svet bruji od vesti o povratku Marije Šarapove. Najlepša Ruskinja ponovo uzima reket.

Ipak, ne radi se o tenisu, već piklbolu. Da, dobro ste pročitali, bivša teniska superzvezda se vraća piklbolu, sportu koji je postao popularan u Sjedinjenim Američkim Državama. I udružuje se sa ni manje ni više nego teniskim legendama Andreom Agasijem i Štefi Graf. Da li bi ovo moglo da označi ozbiljan povratak Marije Šarapove u tenis?

Šarapova se pre tri godine povukla iz profesionalnog tenisa, ali su nedavni događaji mnoge ostavili u nedoumici u pogledu njenih namera. Povratak treninzima i njena posvećenost fitnesu naveli su mnoge da se nadaju da će se predomisliti.

– Vratila sam se redovnim treninzima. Ponovo vežbam jer sam jaka i telom i duhom – rekla je nedavno Šarapova.

Prošlog leta Šarapova je rodila sina Teodora, a otac deteta je britanski milioner Aleksandar Gilks.
Marija je poslednjih meseci ponovo počela da se pojavljuje u teniskim krugovima. Bila je na turniru u Montrealu, angažovana u borbi protiv nejednakosti u visini nagradnih fondova za teniserke…

Informacije ruskih medija dodatno su privukle pažnju javnosti. Izjava

Darije Sevil, koja je ranije igrala za Rusiju, a sada predstavlja Australiju, takođe je podstakla spekulacije.

– Očekujem još jedan povratak majke na teren. Niko ne trenira kao ona ako ne planira da ponovo igra tenis – rekla je Darija Sevil.

Bivša prva teniserka sveta podelila je snimak na društvenim mrežama kojim potvrđuje učešće u drugoj sezoni Pikelbol slema. Ovaj turnir se održava u hotelu Seminole Hard Rock u Južnoj Floridi.

Ja igram piklbol. Ne bilo kakav piklbol, već igram sa Džonom Mekinroom protiv Štefi Graf i Andrea Agasija. Usuđujem se da kažem da postajem malo konkurentna. Malo nervozna i uznemirena – priznala je Šarapova.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Ostalo