Pratite nas preko:
Fernando Alonso; Foto: Beta/AP/Asanka Brendon Ratnayake

Još sportova

Ovo se nikada nije desilo na F1: Fernando Alonso poslao Jelenu Dokić u bolnicu! (FOTO)

Fernando Alonso je u kvalifikacijama trke za Veliku nagradu Australije uradio nešto što gotovo nikada nije viđeno na stazama Formule 1. Španski vozač je, naime, uspeo iz svog bolida da povredi bivšu jugoslovensku teniserku Jelenu Dokić, a koja je sedela na tribinama!

Kako? Vrlo “jednostavno”. U jednoj krivini je izleteo sa staze i podigao ozbiljnu prašinu vožnjom po šljunku. Jedan od kamenčića se toliko “lansirao”, da je pogodio u oko Dokićevu u loži. Zbog toga joj je hitno ukazana pomoć u boksu Mercedesa.

“Preživeću…”

– Kada odete na Formulu 1 za vikend, a auto završi van staze baš ispred vas i komadić uleti baš u tvoje oko. Fernando Alonso je izleteo sa staze i komadići kamenja koje su podigli zadnji točkovi vozila su dospeli do mog oka. Morala sam na tretman, ali sve je u redu. Samo malo krvarenja i ogrebotina. Preživeću. Brza i sjajna intervencija lekara u boksu Mercedesa. Hvala vam što ste se pobrinuli za mene. Dobro sam. Spremna sam da gledam još od Formule 1. I da, mogu da potvrdim da je šminka nekim čudom ostala netaknuta. Zadivljujuće – poručila je Jelena Dokić u objavi na Instagramu.

Inače, Maks Ferstapen je osvojio pol poziciju, 35. u karijeri. Trka za VN Australije vozi se u nedelju na stazi u Melburnu sa početkom u 05.00 po srednjeevropskom vremenu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova