Pratite nas preko:
Foto: Instagram/ kkklariii

Još sportova

Rukometaš pušten na slobodu posle prebijanja supruge: Ona objavila uznemirujući snimak! Moja jedina šansa da ostanem živa

Bivši hrvatski reprezentativac, Denis Buntić, uhapšen je u subotu zbog prebijanja supruge, a uz to mu je policija pronašla čitav arsenal oružja u kući. Međutim, on je posle 48 sati pušten na slobodu.

Uprkos brojnim dokazima za prebijanje svoje žene pred devetomesečnom bebom, kao i tome što su mu u kući pronađene puške, zolje i municija, bivši rukometaš nije zadržan u pritvoru. Nedopustivo!

dobrodoslica500

Ovakvo postupanje policije u ovom slučaju izazvalo je ogorčenje i revolt u celom regionu. Pogotovo usled brojnih sličnih događaja koji su se završavali i femicidom.

Njegova supruga Klara s pravom strahuje i za svoj i za život deteta od kada je saznala da je Buntić pušten na slobodu. Smatra da jedino ako izađe sa svime u javnost može joj pomoći da se zaštiti.

Bivši hrvatski reprezentativac Denis Buntić uhapšen je zbog prebijanja supruge Klare i posedovanja oružja.
Foto: Instagram/ kkklariii

Audio snimak prebijanja

Zato je dala “Jutarnjem listu” i audio snimak jezivog prebijanja koje je pretrpela i na kome se može čuti kako je Buntić tuče, kao i šta sve izgovara. Snimak je vrlo uznemirijući i na njemu se između ostalog može čuti i Buntićeva pretnja: “Ubiću te!” Snimak možete poslušati OVDE.

Moja jedina šansa da ostanem živa je javnost. Pretukao me pred devetomesečnim detetom, snimila sam kako me udara i preti da će me ubiti. Policija mu je pronašla arsenal ilegalnog oružja. I ipak je pušten za manje od 48 sati, nije mu izrečen ni pritvor, samo mera zabrane prilaska. Završiću kao ona žena iz Gradačca, osećam to. Najviše od svega se bojim za život svog deteta. Policija i sud nisu učinili ništa da nas zaštite, upravo suprotno. Bojim se da će mu tek sad skroz porasti krila jer mu se nije dogodilo ništa i da neće stati. Javnost je naša jedina zaštita – rekla je prebijena Klara za “Jutarnji”.

Ona je dodala da nema izbora nego da puštanjem ovog snimka u javnost pokuša da izazove reakcije nadležnih institucija i zaštiti sebe i dete na taj način.

Bivši hrvatski reprezentativac Denis Buntić uhapšen je zbog prebijanja supruge Klare i posedovanja oružja.
Foto: Instagram/ kkklariii

Teško je to slušati? Ja to živim. Moje dete to živi. To je teško. Ne znamo hoćemo li doživeti sutra. Nisam napravila snimak da bih je objavila u medijima. Htela sam da imam dokaz, znala sam da nikad neću imati svedoke. Da će biti moja reč protiv njegove. Verovala sam da će neko od nadležnih reagovatii kad čuje snimak. Da ću zbog snimaka izbeći ovo što se sada događa i da ću naći mir za sebe i dete. Ali pušten je nakon manje od 48 sati! Ja nemam izbora, zato želim da se objavi na portalu. Javno. To je naša poslednja šansa – poručila je ona.

Nasilje traje već 5 godina

Klara je ispričala i da nasilje trpi već pet godina, da se dešavalo da je u jednoj ruci držao dete, a drugom ju je udarao. Da je prebijana i van kuće i u kući, a da niko od prijatelja nije hteo da svedoči protiv njega.

Kako kaže, ona je pokušavala i da sačuva brak, pa je zato trpela, dok je on obećavao da će se promeniti, prestati da pije. Na kraju sve je kulminiralo u petak. Oni su bili na utakmici u Mostaru, a njoj se učinilo da je beba bolesna.

Bivši hrvatski reprezentativac Denis Buntić uhapšen je zbog prebijanja supruge Klare i posedovanja oružja.
Foto: MN Press/Marko Metlas

Pio, drogirao se, pa je skoro ubio batinama

Ona je molila i preklinjala supruga da krenu kući, dok se njemu nije išlo i u međuvremenu je sve vreme pio, a bilo je i droge. Posle tri sata molbi na kiši na kraju je tako pijan seo za volan i odmah joj je rekao da će je prebiti.

Udarao me i ranije, ali ovo u petak je bilo krvoločno. Znala sam da je, ne uspem li pobeći, gotovo. On je mene odlučio ubiti. Svom snagom me mlatio, rukama, nogama, šakama, nekim predmetom, sevalo mi je u glavi. Celo sam mu vreme govorila da nisam to zaslužila – ispričala je Klara.

Na kraju je uspela nekako da pobegne iz kuće koja je prvo pozvala prijatelja, koji joj je rekao da neće birati stranu. Tek nakon toga je pozvala policiju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Još sportova