Pratite nas preko:
Aleksandar Džikić;
Aleksandar Džikić; Foto: MN Press

Košarka

Aleksandar Džikić pravio šou u Izraelu! Na tabli objašnjavao sudijama ko je Zusman (FOTO)

Aleksandar Džikić sa uspehom predvodi Hapoel Jerusalim, ali nikada ne propusti priliku da, u svom stilu, napravi šou. Čak ni u prijateljskoj utakmici. Nedavno je igrao protiv “svog” Partizana u Banjaluci, a pripreme je nastavio u Izraelu protiv imenjaka iz Tel Aviva.

U tom meču je Hapoel Tel Aviv slavio trijumf rezultatom 89:87, a srpski trener je bio nezadovoljan suđenjem. Ili makar nedovoljnom zaštitom svog najboljeg igrača, Jovela Zusmana.

dobrodoslica500

U pitanju je reprezentativac Izraela koji je dugo godina bio član Makabi Tel Aviva, a potom je dve godine igrao u Albi iz Berlina. Ovog leta je, na iznenađenje mnogih, odlučio da iz Evrolige ode u FIBA Ligu šampiona.

Džikić je želeo da stane u zaštitu svog igrača, pa je odlučio da na originalan način stavi do znanja arbitrima ko je, zapravo, Jovel Zusman.

Na tabli za crtanje akcija je napisao sudijama da je Zusman član košarkaške reprezentacije Izraela i da bi to morali da uzmu u obzir kod donošenja određenih odluka na terenu.

Na kraju mu to nije urodilo plodom, jer je njegov tim izgubio. Neće mnogo boleti jer je u pitanju prijateljski meč, ali bi svakako moglo da ima uticaja kada sezona u Izraela bude počela.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka