Pratite nas preko:
Dušan Alimpijević u klinču sa trenerom Darušafake, Printscreen: Twitter/@NeoRock06

Košarka

Alimpijević u klinču s protivnikom posle poraza u poslednjoj sekundi: Optužili ga da je vređao turske košarkaše (VIDEO)

Dušan Alimpijević i njegov Bešiktaš poraženi su na startu turskog šampionada od Darušafake 64:61, a posle meča je došlo do varnica između srpskog trenera i njegovog kolege.

Kajl Alman je postigao trojku za pobedu Darušafake u poslednjoj sekundi utakmice. Međutim, posle slavlja njega i saigrača došlo je i do problema na terenu.

Dok su sudije gledale snimak da provere da li je Amerikanac na vreme uputio šut za pobedu, Alimpijević je najpre ušao u raspravu sa jednim od protivničkih igrača. U nju se uključio i protivnički trener Jakup Seksekok.

On je očigledno rekao nešto što se nimalo nije svidelo srpskom stručnjaku koji je zaobišao sve i prišao do pozadi Seksekoku i zgravio ga za ruku. Njih dvojica su se uneli jedan drugom u lice i nastala je velika frka. Svi igrači i članovi stručnih štabova su pritrčali kako bi ih razdvojili.

“Problematična” izjava pred meč

Posle nekih minut “varničenja” situacija se malo primirila.

– Pre utakmice sam pročitao izjavu Alimpijevića o turskim igračima i, nažalost, bio sam vrlo tužan. Nije u redu da strani trener u našoj zemlji kritikuje više od 400 košarkaša koji igraju u profesionalnim ligama. Ne može sve da ih stavlja u istu korpu. Ako ima problem sa svojim igračima, to može da objasni imenujući ih. Osim toga, ne može da vređa turske igrače na taj način – rekao je Seksekok nakon meča i sukoba.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka