Pratite nas preko:
Željko Ataman
Ergin Ataman i Željko Obradović; Foto: MN Press

Evroliga

Ataman strepi pred Partizan: Nismo spremni, doživećemo katastrofu

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman nije preterano zadovoljan kadrovskom situacijom i strepi uoči meča 22. kola Evrolige protiv Partizana. Šta više, vrlo burno je reagovao na novinarsko pitanje koje je, uistinu, glasilo vrlo prepotentno.

– Da li očekujete još jednu “OAKA zabavu” u duelu protiv Partizana?

Ataman se ljutito brecnuo i odgovorio da bi čak “zeleni” mogli da dožive katastrofu ako tako pristupe meču.

– Najgora stvar koju možete da očekujete je da će ovo biti “parti tajm”. Nismo radili dobro cele nedelje, imamo mnogo povređenih i bolesnih igrača. Nismo spremni za ovu utakmicu. Najgore je što svi misle da će biti lako. Ako svi mi budemo mislili kao vi, da će moji igrači na terenu da se zabavljaju – biće to katastrofa! – izjavio je Ataman.

Pozvao je navijače da daju vetar u leđa igračima na parketu, jer on među njima ne vidi da su motivisani za dolazak Partizana.

– Imaćemo veliku podršku navijača. Oni će nam dati ogromnu energiju. To je jedina pozitivna stvar. Samo se nadam da će to da motiviše momke. Ne vidim dobru motivaciju i dobru energiju tokom cele ove nedelje – zaključio je Ataman.

Videćemo da li je ovo samo jeftin trik turskog stručnjaka, za koga znamo da bi više od svega na svetu voleo da pobedi Željka Obradovića.

Standings provided by Sofascore

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga