Pratite nas preko:
VLADIMIR LUCIC kosarkas Bajerna Minhen na utakmici

Evroliga

Bajern pravi nešto što niko nije u košarci. Navijači i igrači će se oduševiti kada vide parket u Minhenu

Bajern iz Minhena će biti prvi profesionalni klub koji će održati meč na “led” parketu.

Utakmica otvaranja nove sezone Bundeslige protiv Miteldojčera 29. septembra biće odigrana u BMV Park areni sa najsavremenijom podlogom, prenose strani mediji.

Ova inovacija podiže sportske događaje u zatvorenom na viši nivo integracijom vizuelne digitalne animacije, grafike, reklama i zabave.

– Domaća utakmica 29. septembra na revolucionarnom “ASB GlassFlooru”. Nikada ranije se zvanična prvenstvena košarkaška utakmica nije odigrala na podu od LED stakla. Otvaranje sezone Bajerna u Bundesligi na LED staklenom podu – poručili su iz nemačkog kluba.

FIBA je dala dozvolu za korišćenje LED parketa od 1. oktobra 2022. godine. Minhenska verzija LumiFlek-a se takođe razlikuje po tome što je bezbedna od povreda. Ovo smanjuje rizik od povreda u poređenju sa tradicionalnim pokrivačima.

Revolucionarni podovi su debitovali u FIBA takmičenjima tokom FIFA Svetskog prvenstva za žene U19 2023. u julu 2023.

Podlogom su posebno bili oduševljeni brojni sponzori. Sada će mnogo lakše moći da se reklamiraju. Nema dileme da će i klub uživati u ovome jer će zaraditi mnogo više novca.

Podsetimo, pre nekoliko dana Bajern je savladao Crvenu zvezdu u finalu prijateljskog kupa. Meč je obeležila sjajna partija Miloša Teodosića, koji je prilično iznervirao Pabla Lasa.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga