Pratite nas preko:
Boban Marjanović
Foto:MN Press (Marko Metlas)

Košarka

Bobi-bilder Marjanović je kao zver: Skinuo je majicu i pokazao nestvarne mišiće

Bivši centar srpske košarkaške reprezentacije, Boban Marjanović, postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je objavio fotografiju na kojoj izgleda kao terminator.

Poznato je da se 35-ogodišnji igrač Hjuston Roketsa oprobao i u glumačkom zanatu, snimio je Bobi veći broj reklama za američke medije. Međutim, najznačajniju ulogu imao je u kultnom nastavku filma Džon Vik gde se bori protiv Kijanu Rivsa. Poznatom glumcu ni tada nije bilo lako protiv ovog boljevačkog diva, a kako li bi mu tek bilo nakon što se Bobi dodatno “napucao”?

Na fotografiji je Marjanović bez majice, a na njegovom telu apsolutno svaki mišić je izražen.

Bez šminke, bez filtera – napisao je Bobi.

Boban i Milica – razlika u visini

U komentarima na ovu sliku odmah na prvi pogled izdvaja se jedan i to Bobanove supruge Milice.

To je moj tip muškarca – napisala je prelepa Milica.

Boban i Milica su se venčali 2014. godine, a u braku imaju i dva sina. Često je prva stvar koja “upadne u oči” ljudima velika razlika u visini. Naime, igrač Dalas Maveriksa visok je 224 centimetra, što ga čini jednim od najviših igračem u NBA ligi, dok je njegova draga visoka samo 161 centimetar.

Hjuson je peti tim u NBA karijeri gorostasnog centra, a nakon godina u kojima je Bobi bio u drugim planovima svojih trenera čini se da će naredne sezone imati više od dosadašnjih 5 minuta po utakmici.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka