Pratite nas preko:
Bogdan Bogdanović daje izjavu na Medija day-u
Bogdan Bogdanović (Foto: Printscreen/Twitter/Hawks Fan TV)

Košarka

Bogdan Bogdanović otkrio gde bi voleo da završi karijeru – nije u pitanju Partizan (VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša sa minulog Mundobasketa Bogdan Bogdanović prisustvovao je danu sa novinarima (Media day) u NBA ligi, gde je dao jednu krajnje zanimljivu izjavu, koja je u najmanju ruku iznenadila navijače Partizana.

Popularni Bogi progovorio je o tome gde bi voleo da završi karijeru.

dobrodoslica500

– Ovo je prvi tim još od Partizana da sam ostao četiri godine. Jako sam uzbuđen zbog onoga što sledi, raduje me što sam ovde. Nisam znao mnogo o Atlanti kada sam dolazio, sada kada odem u Srbiju, počinje da mi nedostaje. Volim da budem ovde i nadam se da ću ostati u ekipi do kraja karijere – rekao je Bogdanović.

On je član Atlante od 2020. godine. Bogdanović je u martu produžio sa Hoksima ugovor na još četiri godine za 68 miliona dolara.

– Nisam bio u optimalnom stanju ranijih godina kada je trening kamp u pitanju. Na primer, da me je neki momak pozvao na basket, ne bih mogao odmah da izađem na teren. Trebalo bi mi barem pola sata da se istegnem i zagrejem, sada to mogu bez problema. Pomoglo mi je što sam igrao na SP. Uvek volim da igram za Srbiju – rekao je Bogdanović u Atlanti na Media deju.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka