Pratite nas preko:
Nikola Jokić udara Markifa Morisa s leđa na utakmici Denver - Majami 2021. godine
Printscreen: Youtube/ MLG Highlights

Košarka

Braća Moris ponovo prete Nikoli Jokiću: Dobiće on svoje!

Braća Markif i Markus Moris ponovo su zapretili Nikoli Jokiću da će mu se “osvetiti” za incident koji se dogodio u novembru 2021. godine.

Svi se sećaju događaja na utakmici između Denvera i Majamija, kada je najpre Markif Moris napravio težak faul na srpskom košarkašu na sredini terena. To je razbesnelo zvezdu Denvera koja se zaletela i odarila ramenom s leđa centra Hita.

Zbog toga je Markif Moris u međuvremenu morao da pauzira neko vreme. U tom periodu su preko društvenih mreža i Markif, ali i njegov brat blizanac Markus takođe NBA igrač, pretili Jokiću. U sve to su se umešala i Nikolina braća koja su ih zvala na “ferku”.

Ipak, od toga je prošlo skoro dve godine. Međutim, braća Moris su baš zlopamtila. Te su tako u gostovanju u podkastu kod bivšeg NBA igrača, Meta Barnsa, ponovo se prisetila tog incidenta.

– Džukački udarac. Tako to zovemo u mom kraju. Udario me je džukački. Ali dobiće on svoje – poručio je između ostalog Markif Moris u ovom podkastu.

Takođe je podsetio da je tada bio kažnjen novčano od strane lige sa 25.000 dolara i da to nije bilo u redu, jer ne smatra da je on napravio grub faul.

Od kada se taj incident dogodio, Markif Moris nije igrao protiv Jokića, ali jeste njegov brat Markus.

Markus Moris je ispričao da je na toj utakmici bio pod posebnom prismotrom sudija i cele lige, jer su očekivali da će pokušati da se osveti. Zbog toga nije hteo ništa da uradi Jokiću tokom meča, ali se jeste iskalio na tadašnjem Nikolinom saigraču, Ostinu Riversu.

Markif Moris je u međuvremenu postao igrač Dalasa i igraće protiv Denvera 3. novembra u novoj sezoni NBA lige.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka