Pratite nas preko:
Golden State Warriors assistant coach Dejan Milojevic smiles before an NBA preseason basketball game against the Denver Nuggets in San Francisco, Friday, Oct. 14, 2022. Warriors assistant coach Dejan Milojević, a mentor to two-time NBA MVP Nikola Jokic and a former star player in his native Serbia, died Wednesday, Jan. 17, 2024, after suffering a heart attack, the team announced. Milojević, part of the staff that helped the Warriors win the 2022 NBA championship, was 46. (AP Photo/Jeff Chiu)
Foto: Beta/AP Photo/Jeff Chiu, File

Košarka

Budućnost krenula Partizanovim koracima: U čast Milojevića besplatno na Ulm

Košarkaši Budućnosti dočekaće u svojoj “Morači” nemačkog šampiona Ulm u meču 16. kola Evrokupa narednog utorka od 19 sati.

Ulaz na ovu utakmicu biće slobodan u znak sećanja na nedavno preminulog bivšeg košarkaša i trenera Podgoričana Dejana Milojevića koji je ostavio neizbrisiv trag u Budućnosti.

– KK Budućnost poziva sve navijače da se na utakmici sa Ulmom oprostimo od našeg Dejana Milojevića. Meč 16. kola Evrokupa je na programu u utorak (23.01) od 19 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan za sve navijače, dok će vlasnici sezonskih karata imati prvenstvo da sednu na svoja mesta. Na utakmicu se ulazi bez karata. Svi u ‘Moraču’ u utorak u znak sećanja na bivšeg kapitena, trenera i legendu našeg kluba. Za Miloja – oglasio se prvak Crne Gore saopštenjem.

Milojević je igrao za Budućnost od 2000. do 2004. godine i bio trener ovog kluba 2021.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka