Pratite nas preko:
Boriša Simanić na utakmici Srbija - Portoriko
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Košarka

Dobre vesti o Boriši Simaniću: Miško Ražnatović javio u kakvom je zdravstvenom stanju

Cela Srbija poslednjih dana brine za Borišu Simanića, košarkaškog reprezentativca, koji je doživeo tešku povredu na Svetskom prvenstvu zbog čega je nažalost morao da mu bude odstranjen jedan bubreg.

Njegovi saigrači iz selekcije Srbije su trijumf u četvrtfinalu nad Litvanijom posvetili upravo njemu i posle meča izvestili javnost da je košarkaš Saragose dobro i da im je poslao poruku pre utakmice.

dobrodoslica500

U međuvremenu se oglasio i njegov menadžer Miško Ražnatović koji je između ostalog rekao i da nastavak karijere ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja.

Boriša Simanić je bolje, počeo je da komunicira porukama i deluje da je najgore prošlo! Nakon oporavka nastavak karijere ne bi trebao da bude upitan – napisao je Ražnatović na Tviteru.

Podsećamo da je Simanić zadobio udarac na meču protiv Južnog Sudana posle čega je došlo do unutrašnjeg krvarenja i morao je hitno da bude operisan. Iako je delovalo da je prva operacija prošla dobro i da su lekari uspeli da mu spase bubreg, dva dana kasnije se situacija zakomplikovala i usledila je nova hitna intervencija u kojoj je bubreg morao da mu bude odstranjen.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka