Pratite nas preko:
DUŠAN IVKOVIĆ
Dušan Duda Ivković (Foto: MN Press)

Košarka

Dve godine bez Dude Ivkovića: Sećamo se njegovih legendarnih tajm-auta! (VIDEO)

Nekadašnji legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković preminuo je tačno pre dve godine 16. septembra.

Kada nas je čuveni stručnjak, koji je ostavio ogroman trag na našu košarku, napustio, bilo mu je 77 godina.

dobrodoslica500

A danas, preko 700 dana kasnije, prisećamo se nekih od njegovih najzanimljivijih i najupečatljivijih tajm-auta, po kojima je bio nadaleko čuven.

Srbi i navijači Olimpijakosa večno će ga pamtiti po ovome

Sećamo se njegovih kultnih reči sa utakmice kvalifikacija između Srbije i Islanda, gde je najdeblji kraj izvukao Milan Mačvan.

Takođe, tu je i nikad zaboravljeni minut pauze sa utakmice protiv Letonije Evropskog prvenstva u Sloveniji 2013. godine.

Naravno, ne smemo ni da zaboravimo onaj sa kvalifikacionog meča između Crne Gore i Srbije. Naravno, tu je i “evergrin” snimak sa meča Šarlroa – Olimpijakos, čiji je Ivković takođe bio trener u poznim godinama.

A, ako vam ni to nije bilo dovoljno, pogledajte i neke od ostalih njegovih čuvenih tajm-auta, gde se, naravno, posebno izdvajaju oni iz perioda dok je sa puno uspeha predvodio reprezentaciju Srbije.

Naravno, treba napomenuti i to da postoje i mnogi stariji njegovi legendarni minuti pauze. Međutim, oni su se dogodili davno, mnogo godina pre nego što je nastao Youtube, pa stoga i nisu sačuvani na internetu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka