Pratite nas preko:
Srpski navijači pred utakmicu sa Kanadom u Manili
Foto: Privatna arhiva

Košarka

“Gildžes-Šaj, došao ti je kraj”: Srpski navijači sa plaže poslali jaku poruku zvezdi Kanade

Još samo jedan dan deli nas od važne utakmice na Mundobasketu u Manili, polufinalnog duela između Srbije i Kanade, a naši navijači polako zagrevaju atmosferu pred okršaj sa jednom od selekcija koje su najviše pokazale na ovom Svetksom prvenstvu.

Dok puleni Svetislava Pešića verovatno radno provode ovaj dan pauze na Mundobasketu trenirajući igledajući snimke svog narednog rivala, naši navijači su se odlučili za provod. Zato su pohrlili na rajsko ostrvo Borohaj kako bi se odmorili i napunili baterije za finiš velikog turnira.

Veseli Srbi su iskoristili izlet i da pošalju poruku jednom od najboljih kanadskih košarkaša Šeja Gildžusa Aleksandera, da nema čemu da se nada sutra. Naravno, momak nezgodnog imena i prezimena za izgovor i pisanje bio je problem i za naše navijače, ali nema sumnje da će se sam prepoznati.

– Gildžes-Šaj, došao ti je kraj – napisali su srpski navijači na pesku jedne od plaža, uz naravno neizostavna tri prsta.

Nadamo se da će simpatizeri Orlova u lepom raspoloženju dočekati i sutrašnji meč sa Kanadom i da će u subotu moći ponovo da pošalju poruku sa plaže sledećem protivniku Srbije (nadamo se) u finalu.

Polufinalni meč između Srbije i Kanade na programu je u petak od 10.45 časova po našem vremenu.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka