Pratite nas preko:
Milan Gurović
Foto: MN Press

Košarka

Gurović priznao da je tukao decu posle meča: Ovako se legenda srpske košarke pravda nakon skandala (VIDEO)

Čuveni srpski košarkaš Milan Gurović ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti. On se našao usred jedne tuče na utakmici juniorskog fajnal-fora našeg prvenstva između njegovog KK Reala i KK Vizure.

Kao što smo već pisali, Gurović je u tom momentu bio na tuširanju, pa je izleteo iz kupatila, u poslednji čas podigao šorts i počeo da razdvaja klince.

dobrodoslica500

Međutim, kako spasa za situaciju nije bilo, Srbin je počeo i sam da šaketa po deci, a jednog je fino udario.

Javio se Gurović i ovako se pravdao nakon skandala

Evo kako se Gurović pravdao posle tih nemilih scena:

– Šta da kažem, vidim da se polemika digla oko toga što sam bio bez majice. A evo šta se desilo… Ja sam meč protiv Vizure gledao iz kafića, sa drugarima, kada je igrač mog tima Jokanović pri vođstvu od jednog poena za nas promašio oba bacanja. Iznervirao sam se, pocepao majicu i bacio je na pod. Uglavnom, dobijemo mi pola koša razlike i gore u kafiću počinjemo da se radujemo, jer smo dobili velikog rivala protiv kojeg mečevi u poslednje vreme slove za pravi derbi. Moram priznati da ne bi bilo nezasluženo i da su oni pobedili, bila je to vrhuska juniorska košarkaška utakmica – rekao je Gurović za “Republiku” i dodatno pojasnio:

– Posle toga vidim da se deca tuku dole na parketu, u žaru borbe ili šta već. Svi znamo da je kod klinaca emocija jako izražena u takvim momentima. E, onda sam se sjurio dole da razdvojim, kao što se i vidi na snimku. Ali, u momentu vidim da čovek stavlja kragnu mom sinu, rvački zahvat rukama oko vrata. Morao sam da reagujem! Razdvojio sam Vukmana od toga čoveka i saterao ga u ćošak. Sada se vidim diže frka jer je Milan Gurović u pitanju, ne znam, valjda sam im zanimljiv. Desilo se to što se desilo i gotovo. Neću reći ko je čovek što je davio mog sina, nisam tužibaba ni cinkaroš. Bilo kako bilo, stvari treba da se smire. Imamo korektne odnose sa Vizurom i želimo da se tenzije prekinu, nikome to nije potrebno – zaključio je Gurović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka