Pratite nas preko:
Duško Ivanović; Foto: MN Press

Košarka

Ivanović se pohvalio igračima koje je doveo u Zvezdu: Ja sam u velikom klubu

Crvena zvezda je organizovala “medija dej” Evrolige i tom prilikom trener Duško Ivanović obratio se medijima. On je, po dolasku sa turnira na Kipru, izneo svoje impresije dosadašnjim tokom priprema.

– Imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu. Mislim da smo uspešno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi. Imali smo dobre uslove, mogli da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto – rekao je Duško Ivanović na događaju koji je organizovala Crvena zvezda.

Govoreći o ambicijama i ciljevima izneo je velike reči.

– Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo – dodao je Ivanović.

“Dobri igrači ne znače dobar tim”

Veoma je zadovoljan pojačanjima koje je doveo i kojima se pohvalio.

– Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobre tim. Mi treba da radimo na tome – smatra Ivanović.

– Mi imamo deset novih igrača, to je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama sad najviše treba je vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti – poručio je Ivanović.

Govorio je i o povređenim igračima koje ima Crvena zvezda.

– To je sastavni deo i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i i tim. Ali dobro, sve ide svojim tokom – zaključio je Duško Ivanović.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka