Pratite nas preko:
KEVIN PUNTER Kevin Panter kosarkas Partizana na okupljanju i treningu pred pocetak sezone u maloj sali Stark Arene, Beograd 28.08.2023. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, KK PARTIZAN, TRENING

Evroliga

Kevin Panter otvorio dušu: “Prvi milion sam zaradio u Partizanu”

Kevin Panter je postao jedan od najvećih, ako ne i najveći ljubimac navijača crno-belih. Vole ga, poštuju, a za razliku od mnogih odlučio je da ostane uprkos boljim ponudama. Zanimljivo je što je Panter ozbiljne pare tek dobio u Partizanu.

– U prvoj sezoni u Evropi zaradio sam 40.000 dolara, a prvi sedmocifreni ugovor dobio sam u šestoj sezoni. Dakle, trebalo mi je pet sezona da do toga dođem – kazao je Panter razgovoru sa Džordanom Ričardom i Rejem Mekalumom u podkastu Swish cultures.

dobrodoslica500

– Kada sam igrao za Lavrio, gledao sam na evroligašku utakmicu. Zvao sam agenta da mi kaže nešto više i rekao mu da ću jednog dana biti na tom nivou. Kada sam leti bio u SAD, radio sam naporno i nisam traćio novac. Imao sam plan od četiri-pet godina i tačno sam znao šta mi je cilj. Za mene je najvažnije da igram mnogo i da mogu finansijski da se brinem o svojim najbližima – dodaje Panter.

Snovi nisu išli u paraleli, međutim, ispunio je onaj drugi, koji je i najvažniji.

Ceo intervju Pantera možete videti u nastavku:

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga