Pratite nas preko:
Zek Ledej, Partizan - Fuenlabrada
Zek Ledej (

ABA liga

Ledej otkrio razlog ostanka u Partizanu: “To je nešto što nikad nisam čuo od Željka”

Košarkaš Partizana Zek Ledej otkrio je da su reči Željka Obradovića glavni razlog da ostane u crno-belim redovima i ove sezone.

Amerikancu je rečeno da su ambicije Partizana ogromne, i da se ove sezone napada fajnal-for Evrolige.

dobrodoslica500

– To je nešto što nikad nisam čuo od njega, mislim uvek smo se borili, maltene smo stigli do Fajnal fora prošle godine, ali nikad nisam čuo da govori da je to ambicija i da će se za to tim boriti. Poverovao sam u to, poverovao sam u reči kluba, moja ambicija je takođe da dođemo do Fajnal fora. Da dobijemo što više utakmica, da budemo među četiri najbolja. Kada mi je to rečeno, da je to ambicija, dobro sam promislio i tako sam i odlučio – izjavio je Ledej za Sport klub:

– Meni lično, svaki tim u kom sam, cilj je da idemo do Fajnal fora. Uvek imamo priliku, čak i na početku sezone sam mislio da imamo šansu sa timom kakav smo imali tada. To je uvek moj lični cilj. Cilj je da dobijemo što više mečeva. Kada mi je trener to rekao i kada sam uzeo u obzir da on ima najviše osvojenih Evroliga, moraš i to da uključiš u razmatranje. Njegovu reč moraš da razmotriš – rekao je Zek Ledej.

U sezoni koja je iza nas, crno-beli su osvojili ABA ligu. Bili su i nadomak plasmana u F4 Evrolige.

– Ne bih rekao da je magija, pre bih rekao da smo naplatili naš rad, on je bio stvaran. Igrali smo čvrsto. Klub je izgrađen na toj čvrstini i želji da se pobedi. To nam i navijači daju kada dođu na utakmice. Samo smo igrali jako, dali smo svoje srce i hteli smo te pobede.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga