Pratite nas preko:
BRANKO LAZIC i LUKA MITROVIC kosarkasi Crvene zvezde na utakmici finala Jadranske ABA lige protiv Partizana u hali Aleksandar Nikolic Pionir, Beograd 18.06.2023. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Partizan, Jadranska ABA liga, Crvena zvezda
Lazić i Mitrović (MN press)

Evroliga

Legendarni Italijan upozorava: Evroligo, pripazi se Zvezde, ima izuzetan tim

Silne godine koje je proveo igrajući na vrhunskom nivou učinile su da se Nikolu Meliju prikači epitet “starog vuka” na evropskoj košarkaškoj mapi. Stekao je pozamašan kredibilitet zahvaljujući svim dostignućima u karijeri i sve je samo ne laik na temu igre pod obručima.

Baš iz tog razloga navijače Crvene zvezde mogu da ohrabre izjave prekaljenog 32-godišnjeg krilnog centra.

U razgovoru za Gazetu delo Sport upitan je da iskaže mišljenje o tome ko će osvojiti Evroligu predstojeće sezone. Nikolo je izbegao direktan odgovor, ali je definitivno zagolicao maštu pristalica srpskog šampiona.

– Evroliga je takmičenje za koje ne možete znati ko će ga osvojiti, ali mislim da bi trebalo pripaziti na Panatinaikos i Crvenu zvezdu. Oni su sklopili izuzetne timove sa Slukasom i Huanćom (PAO) i Šabazom i Teodosićem (Zvezda). To su baš važni transferi – primetio je Meli.

SOCCERBET KVOTE: (1,27) Zvezda (14,00) Asvel (3,50)

Očigledno je da Italijan ima dosta poverenja prevashodno u igrače koji su pristigli baš iz Italije prethodnog leta u redove srpskog šampiona, pošto je s Nejpirom delio svlačionicu Milana do pre par meseci, a Teodosić mu je s Virtusom bio direktan konkurent za trofeje na domaćem frontu.

Da li Meli gaji realna očekivanja, pokazaće vreme.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga