Pratite nas preko:
kosarkas Crvene Zvezde na utakmici Evrolige protiv Panatinaikosa u hali Beogradska Stark Arena, Beograd 20.03.2024. godine Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS KOSARKA, BASKETBALL, EVROLIGA, EUROLEAGUE, CRVENA ZVEZDA, PANATINAIKOS, PANATHINAIKOS
Matijas Lesor, Foto: MN Press

Evroliga

Lesor objasnio “zebru, delfina, majmuna i ponija”: Nije vređao Zvezdu

Matijas Lesor našao se u centru pažnje u Srbiji posle meča sa Crvenom zvezdom. Doneo je Panatinaikosu pobedu u tom meču (19, 6sk, 4as) i posle toga je dao neobičnu izjavu o kojoj se pričalo. 

Spominjao je zebre, majmune, ponija i delfina. Neki su bili zbunjeni, neki su tvrdili da se to odnosi na navijačku pesmu Partizana čija poenta je vređanje najvećeg rivala.

Sada se ponovo oglasio i tvrdi da to nema nikakve veze sa crveno-belima.

– Bila je to interna šala između saigrača. Životinje su bile namenjene njima, zebra je Kendrik Nan, Slukas je delfin, ja sam bio majmun, Džerijan Grent je poni – rekao je Lesor za “Eurohoops”.

Zatim je pojasnio dodatno celu situaciju.

– Neki ljudi kažu da je drugi razlog, ali ja ne znam srpski jezik dovoljno dobro, da bih znao reči te navijačke pesme Partizana. Znam neke, one lakše, ali ova je komplikovana, pa ne znam sve reči – dodao je Lesor.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga