Pratite nas preko:
Nikola Milutinov
Nikola Milutinov (Foto: MN Press)

Evroliga

Milutinov definitivno polomio nogu: Srbija bez centra protiv Finske i Gruzije, poznato koliko će odsustvovati

Loše vesti, tačnije njihova potvrda. Centar Olimpijakosa Nikola Milutinov, kako pokazuje rendgenski snimak koji je ovog utorka urađen, polomio je levu nogu, odnosno metatarzalnu kost u levom stopalu.

On će odsustvovati sa terena najmanje četiri do pet nedelja, a možda i više. To znači da neće moći da igra ni za Srbiju u kvalifikacionom prozoru za Evropsko prvenstvo.

Da stvari budu gore po naš nacionalni tim, bez najboljeg evropskog centra smo ostali baš u prvom prozoru tokom kog neće biti evroligaških mečeva. To znači da Svetislav Pešić prvi put može da računa na sve najbolje evroligaške adute, osim na one povređene. Tako da, Milutinova neće biti za mečeve sa Finskom i Gruzijom.

Podsetimo, Milutinov se povredio tokom velikog derbija protiv Panatinaikosa. Njega je sopstveni saigrač sapleo, o čemu smo već pisali.

Kako je pokazao rentgenski snimak koji mu je urađen, reprezentativac Srbije zadobio je prelom “pete metatarzale levog stopala”. Vreme njegovog izlaska je 4-5 nedelja, dok još nije odlučeno da li će ići samo na fizikalnu terapiju ili će se odlučiti na operaciju, kako bi se brže vratio na parket.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga