Pratite nas preko:
Stef Kari kroz pustinju
Foto: Screenshot/YT/Hooper Highlights

NBA

Stef Kari ludo trenira u Dubaiju. Sprinta kroz pustinju (VIDEO)

Sjajni šuter koristi poslednje dane odmora da dodatno trenira. Odabrao je Stef Kari neobičnu metodu treninga, a to je sprint kroz pustinju.

Legendarni šuter za tri poena nedavno je viđen kako radi na nekonvencionalnom režimu treninga, kako vežba na peščanim dinama u Dubaiju, prenose američki mediji. Karl Bergstrom, trener za performanse, podelio je video na kojem Stef Kari sprinta kroz pustinju.

Ako je suditi po snimku, Kari je fizički veoma spreman za početak NBA sezone.

Tokom sezone 2022-23, Kari je prelazio u proseku 2,5 kilometara po utakmici dok je bio u napadu, što je bio osmi najviši rezultat u NBA ligi.

Ono što ovo čini još impresivnijim je to što je Kari u 35 godini, dok je prosečna starost ostalih devet igrača u prvih 10 bila samo 24,1 godina.

Karijeva posvećenost održavanju ovog nivoa izdržljivosti omogućila mu je da postane verovatno najopasniji igrač van linije za tri u istoriji NBA, pomažući mu da učvrsti svoje nasleđe među najvećim igračima koji su se ikada bavili ovim sportom.

Njegovi Golden Stejt Voriorsi završili su regularni deo prošle sezone sa bilansom 44-38. Bilo je to dovoljno za četvrto mesto u diviziji, a šesto u konferenciji.

Eliminisani su u poluFinalu Zapadne konferencije od strane Los Anđeles Lejkersa 2:4.

Kari je četiri puta bio šampion NBA lige (2015, 2017, 2018, 2022). Ima nagradu i za MVP-ja finala 2022. Učestvovao je na devet Ol-star mečeva i tamo bio dva puta MVP.

Golden Stejt već 8. oktobra počinje sa predsezonskim utakmicama protiv Lajkersa. Zatim ga čeka duel sa istim rivalom 14. oktobra, potom i dva meča protiv Kingsa. Završne pripreme imaće u mečevima sa San Antoniom i Finiks Sansom. U prvom kolu, 30. oktobra igraju protiv Hjuston Rokitsa.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

NBA