Pratite nas preko:
NEMANJA NEDOVIC, kosarkas Srbije, na utakmici Akropolis Kupa protiv Italije, u OAKA areni. Atina, 09.08.2023. foto: MN Press / ss Kosarka, Akropolis Kup, Italija, Srbija
Foto: MN Press

ABA liga

Nedović se ne kaje zbog reprezentacije: Njegova izjava od sada i kada je došao na okupljanje se malo razlikuju

Nemanja Nedović pričao je o reprezentaciji Srbije na organizovanom druženju sa medijima pred početak nove sezone Evrolige.

Iskusni bek će i u narednoj sezoni nositi dres Crvene zvezde, ipak jedno od pitanja koje je provejavalo u njegovom razgovoru s novinarima se ticalo reprezentacije.

Kao što je poznato, Nedović je tokom leta odlučio da se povuče iz reprezentacije posle Akropolis kupa. Kako je tada rekao on se nije našao u ulozi koju mu je dodelio selektor Svetislav Pešić, te da nije u formi koja je potrebna.

Nema kajanja

U međuvremenu njegovi saigrači iz nacionalnog tima su osvojili srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu. Zato je i upitan da li možda žali zbog neigranja za srpsku selekciju i neosvajanja srebrne medalje.

Nema kajanja. To je bila moja odluka. Jednostavno, ne bih se mnogo vraćao na sve to, ali meni su se desile mnoge lepe stvari u životu. Nema kajanja, proveo sam to vreme na najlepši mogući način – izjavio je pred početak sezone Evrolige.

Svakako, jednom od najboljih bekova Evrope jesu se desile sjajne i posebne stvari u životu u prethodnih godinu dana. Pre svega mislimo što je postao otac pre nekoliko meseci i normalno da je uživao uuz svoju naslednicu.

Okupljanje kosarkasa Srbije, pred pocetak priprema za Svetsko prvenstvo, u hotelu Crowne Plaza. NEMANJA NEDOVIC Beograd, 24.07.2023. foto: Nebojsa Parausic Kosarka, Srbija, Kraun Plaza
Foto: MN Press/Nebojša Paraušić

Kako je govorio u julu

Ipak, ne može se i ne pomenuti da je na okupljanju reprezentacije, krajem jula, kada je upitan u vezi sa time što je došao u nacionalni tim u trenutku kada je postao otac, imao malo drugačiji stav.

Dvadesetak dana je to, preživeću – poručio je tada Nedović u vezi sa time koliko će mu nedostajati ćerkica dok bude bio sa reprezentacijom.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga