Pratite nas preko:
Boriša Simanić na utakmici Srbija - Portoriko
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Košarka

Nove dobre vesti iz Manile, Simaniću sve bolje: izvađene mu cevčice iz nosa, počeo da se kreće

Posle fantastičnog uspeha košarkaša Srbije u Manili i plasmana u finale Svetskog prvenstva, za Srbe širom sveta, kao i sve ljubitelje košarke, stigle su nove sjajne vesti – Boriša Simanić je sve bolje zdravstveno.

Krilni centar Srbije je i dalje u bolnici na Filipinima nakon što mu je hirurškim zahvatom izvađen bubreg koji je nepopravljivo bio oštećen posle udarca koji je dobio na meču grupne faze protiv Južnog Sudana.

dobrodoslica500

U međuvremenu njegovi saigrači su mu posvetili i pobede protiv Litvanije u četvrtfinalu i protiv Kanade u polufinalu, a nema sumnje da će za njega igrati i u finalu protiv Nemačke.

Ono što je sjajno jeste da se Simanić odlično oporavlja posle dve teške operacije i da mu je iz dana u dan sve bolje. Stručni konsultant na “Sport klubu”, Marin Sedlaček, je i obavestio srpsku javnost kakvo je Borišino stanje.

Boriša je sve bolje. Obilaze ga svakodnevno dva fizioterapeuta naše reprezentacije. Jedan od njih je Dušan Popović, koji inače radi i u bolnici i može da mu pomogne. Svaki dan kada ga vide Boriši skidaju po jednu kopču. Izvađene su mu cevčice iz nosa. Boriša je svakog dana sve bolje i bolje, kreće se.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka