Pratite nas preko:
zeljko obradovic
Foto: Printscreen/Youtube/Studentski centar

ABA liga

Obradović iz Podgorice o Dubaiju u ABA ligi: Niti išta znam, niti me interesuje (VIDEO)

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je vidno zadovoljan igrom svog tima u pobedi u okviru 24. kola ABA lige nad Studentskim centrom u Podgorici.

– Mislim da je bila zanimljiva utakmica, SC je otvorio dobro, igraju dobru košarku, čestitam igračima i treneru, vidi se njegova ruka u tome kako tim izgleda, izuzetno su agresivni i sa veoma, veoma jasnim idejama.

– Okrenuli smo utakmicu kada smo promenili odbranu, na kraju smo uspeli da napravimo tu razliku i to je ono što je najvažnije, da smo sem te prve četvrtine koje smo izgubili, sve tri ostale smo dobili. Svaka utakmica do kraja u ABA i Evroligi nam je važna. Probaćemo da radimo i da se borimo, pa ćemo videti gde ćemo završiti. Zahvalio bih se na gostoprimstvu svim ljudima ovde. Da zahvalim svim ljudima koji su došli i navijačima SC i Partizana.

Obradović o energiji

Energija kojom su crno-beli igrali bila je zadovoljavajuća za Obradovića.

– To je ključno, počeli smo u sporom ritmu, pa smo krenuli, videla se želja, ali smo u nekim momentima delovali prilično sporo, kod nekih igrača postoji umor i izdržali su. Istakao bih Balšu Koprivicu u drugom poluvremenu. Kao i spoljne igrače koji su odigrali pametno u napadu, gde smo koristili kvalitet koji imamo i protok lopte je bio na nivou na kom bi voleo da bude.

Obradović o Koprivici

O Koprivici je imao samo reči hvale.

– Jeste, on koristi svaku priliku u ABA ligi i trebalo bi da shvati da ima kvalitet za ABA, već i za Evropu. Velika je razlika kako je počeo i kako je odigrao drugo poluvreme.

Obradović o Dubaiju u ABA ligi

Na pitanje o ulasku Dubaija u ABA ligu, odgovorio je prilično jasno.

– Nemam pojma. To se odlučuje na sastancima ABA lige. Bavim se svojim timom. Imam previše posla da bih se bavio još nekim stvarima. Niti znam šta, niti me interesuje.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga