Pratite nas preko:
Printscreen: Youtube/Sport Light

Košarka

“Ovo što radi Avramović je opasno po život”: Vujošević u emisiji “Soccer Sport Light” ga uporedio s Đokovićem

Košarkaši Srbije su u finalu Svetskog prvenstva i ostvarili fantastičan uspeh, kome se mnogi nisu nadali. Pred njema je pala Kanada u polufinalu, a opet je među najboljima u našem timu bio Aleksa Avramović, koga je još jednom pohvalio Duško Vujošević gostujući u emisiji “Soccer Sport Light“.

Svi srpski igrači su zaslužili pohvale za prikazano na meču protiv Kanade. Ponovo je naša odbrana bila ta koja je lomila protivnika, a jedan od onih koji drže najviši nivo agresivnosti jeste upravo košarkaš Partizana.

dobrodoslica500
Aleksa Avramović prolazi pored Šeja Gildžusa-Aleksandera na utakmici između Srbije i Kanade u polufinalu Svetskog prvenstva
Foto: Beta/AP Photo/Michael Conroy

Njegova fanatična borbenost ostavila je sve koji su gledali utakmice Srbije bez teksta, pa i čuvenog košarkaškog stručnjaka, koji je i ovog puta imao šta da kaže o tome.

– Nije pošteno da se od njih zahteva bilo šta, ali oni sami zahtevaju to. Prilika je velika i nadam se da će imati snage. Ovo je energija koja se aktivira samo u slučajevima životne opasnosti. To je opasno po život! Ovo što radi ovaj Avramović, a i ostali. To je ono što je Novak radio u Sinsinatiju. Verujem da će imati snage da se bore i to je ono što tražimo od njih. Svaka im čast! Vraćaju respekt i ugled – rekao je Vujošević.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka