Pratite nas preko:
OSTOJA MIJAILOVIC predsednik i ZORAN SAVIC sportski direktor Partizana, na utakmici finala plejofa ABA lige protiv Crvene zvezde, u hali Aleksandar Nikolic. Beograd, 22.06.2023. foto: NMN Press / vm Kosarka, Finale play off ABA league, Crvena zvezda, Partizan
Foto: MN Press

Košarka

Partizan uplatio preko 3,7 miliona evra za poreski dug

Košarkaški klub Partizan uplatio je 437.600.000 dinara na ime poreskog duga, objavljeno je na sajtu kluba.

Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku.

Tim povodom, predsednik Partizana Mozzart Bet Ostoja Mijailović je izjavio:

– Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan – poručio je Mijailović.

Preostali dug crno-belih za porez iznosi 3.000.000 evra.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Košarka