Pratite nas preko:
Pol Džordž zakucava
Pol Džordž; Foto: Beta/AP/Ashley Landis

Evroliga

Pol Džordž: “Moja žena je iz Srbije – pokazala mi je navijače Partizana i Crvene…nešto crveno…”

NBA superstar i košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž govorio je o navijanju u Srbiji, te istakao da bi voleo da tako nešto postoji i u Americi. On je u svom podkastu američkoj javnosti pričao o navijačima Partizana, koje mu je pokazala supruga Danijela Rajić.

“Moja žena Danijela je iz Srbije i pokazala mi je snimke navijača Partizana i….crveno…nešto crveno… Crvena zvezda. Utakmice napolju, dim, baklje, himna, navijanje… To bi bilo predobro da ima u Americi. Kad sam bio u Srbiji, rekli su mi da je to tamo poput bandi ovde. Bitno je na kojoj si strani, za koga navijaš, toliko je ozbiljno”, rekao je Džordž.

Inače, Danijela Rajić je rodom iz Kačareva, sela pored Pančeva, gde je prošlog leta i dovela supruga u “tazbinu”. Pol Džordž je, zbog toga, nedavno sa oduševljenjem govorio o Srbiji, koju, kako je rekao – obožava.

Obožavam Srbiju, bio sam tu prošlog leta. Bio sam i u Crnoj Gori, uživao sam tamo. Moja deca su polu-Srbi i ta zemlja je deo i moje kulture. Jedva čekam da odem ponovo tamo – rekao je Džordž za “Avala News”.

Džordž je član Los Anđeles Klipersa od 2019. godine. Pre toga je NBA karijeru počeo u Indijana Pejsersima, da bi potom igrao za Oklahoma Siti Tandere.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga