Pratite nas preko:
Duško Vujošević zaplakao u emisiji zbog Dejana Milojevića, Printscreen: TV Nova

ABA liga

Potresne scene u jutarnjem programu: Vujošević zaplakao i nije mogao da nastavi emisiju

Srbija i košarkaški svet su i dalje u šoku i potreseni zbog prerane smrti Dejana Milojevića. Njegov bivši trener Duško Vujošević je tokom gostovanja u jutarnjem programu na TV Nova zaplakao i morao da prekine gostovanje.

Legendarni bivši trener Partizana je kao gost govorio pre svega o tome kakva je osoba i čovek bio Milojević. Dve godine ga je trenirao u crno-belom dresu, postavio ga za kapitena.

Govoriti uopšte o tome kakav je bio košarkaš je bespotrebno, to svi znaju. Ali ne samo to, njegov život je bila košarka i imao je perspektivu da bude fenomenalan trener i svi su ga videli kao budućeg selektora Srbije.

– Juče posle dijalize zvao me je Milenko Tepić i pitao me: ‘Jesi li čuo za Milojevića?’ Rekao mi je da je imao težak infarkt i da je pitanje da li će da preživi. Bio sam zaprepašćen. Posle se ispostavilo da do operacije nije sat i po mozak imao dotok kiseonika, da je to eksplodiralo. Verovatno će se pokazati da je veliki tromb začepio neki krvni sud.

Upravo je o tome govorio Vujošević tokom svog gostovanja, a onda se setio poruke koju je Milojevićev sin objavio na Instagramu i u kojoj se oprostio od svog oca. Vujoševiću su se u tom trenutku oči napunile suzama, nije više mogao da nastavi i zaplakao je.

– Bio je izuzetan čovek i igrač. Bio je neko s kim bi mogao u rat da ideš. To je bilo srce od čoveka.

Bilo je jasno da je izuzetno potresen i zbog toga njegovo gostovanje nije nastavljeno.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

ABA liga