Pratite nas preko:
kosarkas Crvene zvezde na utakmici Evrolige protiv Partizana u hali Stark Beogradska arena, Beograd 04.01.2023. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Crvena zvezda, Evroliga, Partizan
Foto: MN Press/Marko Metlaš

Evroliga

Sferopulosa pitali o Zvezdinim šansama za plej-in: Prvo da imamo kratko pamćenje, pa ću da odgovorim

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle poraza njegove ekipe od Baskonije (91:90) da su utakmicu prelomili skok u napadu gostiju i loša odbrana njegove ekipe u drugom poluvremenu.

Na početku konferencije Sferopulos je izjavio saučešće porodici i prijateljima prerano preminulog Dejana Milojevića. Najzanimljivije pitanje je bilo vezano za Zvezdine šanse za plasman u plej-in.

dobrodoslica500

– Ne mogu da odgovorim na to pitanje. Borićemo se do kraja. Moramo da imamo kratko pamćenje, da pokušamo da igramo. Tek onda ću moći da odgovorim na vaše pitanje. Naš cilj je da igramo bolje iz utakmice u utakmicu, poboljšavamo se i razmišljamo samo o onome što sledi. To su FMP, Alba, tu je kup. Svaka tri dana se igra. Ne smemo da gledamo previše u prošlost, ni u budućnost. Već da budemo mentalno jaki – rekao je Sferopulos i dodao:

– Moram da dodam da ne smemo da zaboravimo, a to je problem, dvojica povređenih igrača. Borićemo se sa onim što imamo, ali to nije večeras bilo dovoljno.

Komentari (0)

Dodaj komentar

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena, obavezna polja su označena (*)

Evroliga